Sample menu:

Gerda Fortuin

Als leerkracht ben ik ruim 30 jaar werkzaam geweest in verschillende groepen van de basisschool. Mijn interesse gaat, naast lesgeven, uit naar het bevorderen van het welbevinden van de mens. Zowel lichamelijk als geestelijk “goed in je vel zitten” is erg belangrijk.

Na zelf Ismakogielessen te hebben gevolgd, besloot ik ook Ismakogiedocent te worden. Het concept: “alles in het lichaam is met elkaar verbonden” sprak mij erg aan. Na het behalen van het diploma ben ik begonnen met het lesgeven aan een eigen groep.

Vervolgens kwam ik aanraking met de Bowen Therapie. Ook deze manuele therapie gaat uit van het principe dat alles in het lichaam met elkaar verbonden is. Door het ontspannen van de fascie (bindweefsel) is het mogelijk bestaande blokkades in het lichaam op te heffen en klachten te laten verdwijnen.

Daarna heb ik de Regenesis Therapie kunnen toevoegen aan mijn behandelingen. Door de energie in de lichaamscellen van de cliënt te activeren, wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aangesproken en wordt de balans hersteld. En opnieuw geldt hier: alles is met elkaar verbonden, zowel in lichaam als in geest.

Het gebruik van Bach Bloesem Remedies en het inzetten van homeopatische middelen kan ondersteunend werken om genezing op lichamelijk en mentaal gebied te bevorderen.

Ook dieren kunnen heel goed behandeld worden met de Regenesis Therapie, waarbij ook Bach Bloesem Remedies en homeopathische middelen kunnen worden ingezet.

Voor mensen die het leuk vinden om dit zelf te leren geef ik de workhop "Je huisdier behandelen met energie".

Naast de diploma’s Regenesis Therapie, Bowen Therapie, Ismakogie en Bach Bloesem Remedies ben ik ook in het bezit van de diploma’s Medische Basiskennis HBO, Voedingsdeskundige, Fytotherapie en Homeopathie.
Verder ben ik werkzaam als visiteur bij Visie-tatie namens verschillende beroepsverenigingen. Ik ben erkend door de beroepsvereniging VBAG en ingeschreven in het RBCZ register. Als zodanig ben ik onderhevig aan het tuchtrecht van het TCZ en aangesloten bij Quasir voor de klachtenfunctionaris en bij Zorggeschil voor de geschillencommissie

Voor het behandelen van dieren heb ik de opleidingen Medische Basiskennis voor honden en katten, Dieren natuurlijk genezen, Homeopathie voor dieren en Jin Shin Jyutsu voor honden en paarden gevolgd en afgerond.