Sample menu:

Wat is Bach Bloesem?

Bach Bloesem Remedies zijn ontwikkeld door de Engelse arts Edward Bach.
Hij ging uit van het principe dat wanneer men niet genoeg in contact is met de eigen ziel, er een emotionele onbalans ontstaat, waardoor ziekten een kans krijgen de kop op te steken.

Door middel van het inzetten van de 38 verschillende Bach Bloesem Remedies (of combinaties daarvan), is het mogelijk gemoedsstemmingen, zoals neerslachtigheid, (faal-)angst, ongeduldigheid, woede, trauma, verdriet enz. enz. te behandelen en daarmee lichamelijke pijnen of ongemakken te laten verdwijnen of  te verminderen. De gehele mens wordt behandeld en niet alleen de ziekte of kwaal.

De cliënt wordt betrokken bij het kiezen van een remedie of een combinatie van remedies. Op deze manier verkrijgt men door zelfonderzoek een beter inzicht in eigen psyche en karakter en de daarbij behorende mogelijkheden en capaciteiten.

Zoals Edward Bach al zei: “Heal Thyself!”

Bach Bloesem Remedie kan ook preventief worden ingezet, in tijden van zorgen of stress, bij slapeloosheid, of niet lekker in je vel zitten.

Bach Bloesem werkt bijzonder goed bij kinderen (ook babies) en dieren.

Bach Bloesem Remedies worden samengesteld uit natuurlijke materialen, voornamelijk bloesems van planten, struiken en bomen en wordt ingenomen in de vorm van druppels (4x4 druppels dagelijks).

Wanneer het middel zijn werk heeft gedaan, kan de inname worden gestopt.